Sociale Zekerheid

Financiële zekerheid voor u en uw medewerkers

Als werkgever bent u verplicht om gedurende de eerste 104 weken (2 jaar) dat uw werknemer ziek thuis zit ten minste 70% van zijn salaris door te betalen. Deze loondoorbetalingsverplichting kunt u met de zogenaamde verzuimverzekering overdragen op de verzekeraar. Daarnaast kan een medewerker van u betrokken raken bij een ongeval. Hier kunt u een collectieve ongevallenverzekering voor afsluiten.

Adviesmodule Sociale Zekerheid

Wilt u weten hoe u deze risico’s het beste kunt afdekken én wilt u ondersteuning bij uw beleid rondom arbeidsomstandigheden? Met de Adviesmodule Sociale Zekerheid krijgt u binnen 24 uur een compleet adviesrapport met een verzuim-, collectieve ongevallenverzekering en arbodienstverlening.

Hoe werkt het?

Welke verzekeraar past met welke verzekering het beste bij uw onderneming? Na het invullen van uw bedrijfs- en personeelsgegevens, geeft u aan welke wensen u heeft inzake verzuim, collectieve ongevallen en arbodienstverlening. U verzendt de offerte en binnen 24 uur hebt u een passend en compleet adviesrapport. De verzekeraars bieden in die tussentijd op uw offerte, met als resultaat een voorstel op maat.

Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies

Heeft u een vraag of wenst u advies? Wilt u vrijblijvend advies én een compleet adviesrapport? Onze adviseurs op het gebied van verzuimverzekeringen staan u graag persoonlijk te woord. Neem contact op voor het maken van een vergelijking of het maken van een afspraak via +3185 1303651.

De voordelen voor u

  1. Uw offerte toetsen wij bij minimaal 7 verzuim-, 3 ongevallenverzekeringen en 6 arbodiensten;
  2. Binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte;
  3. Met één druk op de knop krijgt u een uitgebreid adviesrapport;
  4. Opvragen van WGA en Ziektewet offertes voor eigenrisicodragerschap is mogelijk