Onafhankelijk Pensioenadvies in

Rotterdam

Onafhankelijk pensioenadviseur in Rotterdam

Onze onafhankelijke pensioenadviseurs in Rotterdam kunnen u adviseren over individueel en collectief pensioen, over het omzetten of beheren van pensioenen en over alle fiscale aspecten rondom uw pensioen.

Zo staan wij voor zowel werknemers als werkgevers altijd klaar met een zeer complete dienstverlening. Ons pensioenadvies is eerlijk, betrouwbaar en altijd op uw situatie afgestemd. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, daarom werken wij niet met standaarden die voor u wellicht niet van toepassing zijn.

Individueel en collectief pensioen

Bij ons adviesbureau in Rotterdam kunnen wij advies geven over individuele en collectieve pensioenen. Wij zijn gespecialiseerd in advies rondom het collectief pensioen. Dit is een pensioen dat door werkgevers is samengesteld en waarbij alle werknemers gezamenlijk hun pensioen opbouwen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het individueel pensioen. Hierbij nemen we uw persoonlijke situatie onder de loep. Op basis daarvan geven wij u een persoonlijk advies en kunnen wij u optimaal informeren over alles dat hierbij komt kijken.

Fiscale aspecten rondom pensioen

U kunt natuurlijk ook bij ons adviesbureau terecht, wanneer u zich wilt laten adviseren rondom alle fiscale aspecten die komen kijken bij uw pensioen. Wij laten ons daarbij leiden door uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw situatie. Zo kunnen wij u adviseren wat er met uw pensioen gebeurt als u langer blijf werken, wat sparen met uw pensioen kan doen en wat voor invloed van fiscaal partner kan hebben. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van wetswijzigingen en laten dit direct terugkomen in ons advies. Onze onafhankelijke pensioenadviseurs in Rotterdam zorgen ervoor dat u precies weet waar u momenteel staat en waar u in de toekomst aan toe bent.

Opzetten, omzetten en beheren van pensioenen

Het opzetten van een nieuw pensioen is voor ons altijd maatwerk. We gebruiken geen standaarden. Onze onafhankelijke pensioenadviseurs in Rotterdam bekijken uw huidige situatie en uw wensen voor de toekomst. Zij nemen alle aspecten mee, zodat zij het perfecte pensioen voor u kunnen regelen. Heeft u al een pensioen en wilt u overstappen? Wij kunnen u helpen bij het omzetten van uw pensioen. Onze adviseurs hebben alle mogelijkheden bij de hand en kunnen alle zorg uit uw handen nemen. Iemand nodig die uw pensioen beheert? Ook dat kunnen wij voor u doen! Bij ons weet u zeker dat u uw pensioen aan een betrouwbare partner overlaat. U wilt immers geen risico’s nemen in het beheren van uw toekomst. Daarom zetten wij uw wensen centraal.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Plan een zoom-meeting via de online afspraak button of bel: 010 30 73 638. Wij zijn u graag van dienst in Rotterdam.

Begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar pensioenadvies voor nu en in de toekomst in Rotterdam door onafhankelijk pensioenadviseur.

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Rotterdam nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 010 30 73 638 of: