De NederlandsHet Pensioen adviesbureau van de Nederlandse Pensioen Associatie in Utrecht is een onafhankelijk pensioenadviseur. Begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar zijn overeenkomsten met de verhalen van Nijntje.

Pensioenadviseur in Utrecht

Onafhankelijk pensioenadviseur in Utrecht

Onze pensioenadviseur in Utrecht staat altijd voor u klaar met duidelijk en onafhankelijk advies. Ons advies kan over een individueel- of een collectief pensioen gaan of over het omzetten of beheren van pensioen. Ook bespreken wij de fiscale aspecten rondom het regelen van een pensioen. Er komt veel kijken bij het opzetten, omzetten en beheren van een pensioen, ons pensioenadvies kan u daarmee helpen. Ons advies is opgesteld op een manier dat aandacht heeft voor uw specifieke situatie en wensen. Een pensioen regelen is een persoonlijke zaak en erg belangrijk voor uw toekomst, daarom willen wij ervoor zorgen dat u er met een goed gevoel ingaat.

Individueel en collectief pensioen

Ons bureau in Utrecht adviseert u op individueel en collectief pensioen. Bij een individueel pensioen kijken wij naar uw persoonlijke situatie om zo een advies te geven dat voor u werkt. Ook kunnen wij u van dienst zijn voor een collectief pensioen. Bij een collectief pensioen kijken wij met de werkgever naar de pensioenregeling en wordt het pensioen gezamenlijk opgebouwd door alle werknemers.

Opzetten, omzetten en beheren van pensioenen met uw pensioenadviseur in Utrecht

Een pensioen opzetten is een belangrijke stap in uw leven. Het gaat immers wel over uw inkomen na uw tijd op de werkvloer. Onze pensioenadviseur in Utrecht begrijpt dit compleet en zal uw situatie goed bekijken, zodat u met een gerust hart van uw pensioen kan genieten. Het kan ook voorkomen dat u onzeker bent over uw huidige pensioen. Hierbij kunnen wij u ook van dienst zijn. Onze adviseurs kunnen uw huidige pensioen omzetten. Als u al een pensioen hebt geregeld en er niets aan wilt wijzigen, is dat geen probleem. Onze adviseurs kunnen u helpen met het beheren van uw pensioen. Het maakt niet uit of u uw pensioen wilt opzetten, omzetten of beheren. Onze adviseurs nemen uw wensen en situatie centraal en zullen u goed op weg helpen.

Fiscale aspecten rondom pensioen

Bij ons adviesbureau in Utrecht kunt u ook terecht voor advies over de fiscale aspecten van een pensioen. Bij ons advies nemen wij uw persoonlijke situatie door, zodat wij een passend advies kunnen opstellen. De fiscale aspecten van een pensioen kunnen moeilijk zijn om te begrijpen, er komt immers veel bij kijken. Zo kunnen wij bespreken hoe uw pensioen verhoogd kan worden door te sparen, of hoe een fiscaal partner invloed heeft op uw pensioen. Het kan ook dat u van plan bent te blijven werken naast uw pensioen, wat voor invloed heeft dat op uw pensioenbedrag? Onze adviseurs bespreken dit allemaal met u, zodat u passende stappen kunt ondernemen.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hiervoor gebruik van de online afspraak button, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 30 22 71 825. Wij zijn u graag van dienstO

De NederlandsHet Pensioen adviesbureau van de Nederlandse Pensioen Associatie in Utrecht is een onafhankelijk pensioenadviseur. Begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar zijn overeenkomsten met de verhalen van Nijntje.

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 030 22 71 825

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Den Haag nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 030 22 71 825 of: