Pensioenadviseur in Den Haag

Pensioenadviseur in Den Haag
De pensioenadviseur in Den Haag  is uw betrouwbare partner op het gebied van pensioen in Den Haag. Wij zijn er om de ondernemer volledig te ontzorgen, van eerlijk advies te voorzien en kansen in de markt op te pakken en door te voeren. We leven in een tijd waarin de regering het pensioen vanuit Den Haag nogal eens onder de loep neemt. Er hebben al meerdere wijzigingen plaats gevonden en het einde is nog niet in zicht. De Nederlandse Pensioen Associatie houdt u voortdurend op de hoogte van de wijzigingen. Begrijpelijke, betrouwbare en aantrekkelijke pensioenen voor nu en in de toekomst; daar staan wij voor.

Uw onafhankelijke pensioen adviseur in Den Haag
De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag biedt middelgrote zakelijke dienstverleners een zeer complete dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende zaken die met pensioen te maken hebben, van pensioenopbouw en pensioenberekening tot pensioencheck en pensioenregeling. Wij staan klaar voor het midden- en kleinbedrijf met meer dan tien vaste medewerkers. Als onafhankelijk pensioenadviseur inventariseren, analyseren, adviseren, beheren en implementeren wij op een betrouwbare wijze. Respect voor werkgever en werknemer staat bij ons dan ook centraal.

Een betrouwbaar pensioen in Den Haag
Als er iets goed geregeld moet zijn, dan is het wel uw pensioen. Voor velen lijkt ‘later’ nog ver weg, maar het is nodig om vroeg te beginnen met het regelen van zaken voor later. De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag is een betrouwbare partner voor het MKB. Wij beschikken over een Wft-vergunning, zijn lid van de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD), KIFID en het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening o.b.v. bindend advies. Daarnaast staan wij ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten en zijn wij aangesloten bij beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar BAVAM. Wij hebben ons gespecialiseerd in het collectief pensioen en BPF. Met onze expertise op het gebied van pensioen staan wij vanuit Den Haag klaar voor een diversiteit aan ondernemingen, waaronder professionals in de advocatuur, accountancy en ICT. Daarnaast zet De Nederlandse Pensioen Associatie zich in als raadgever en sparringpartner van financieel directeuren, HRM-managers en vertegenwoordigers van ondernemingsraden.

Regel uw pensioen in Den Haag

De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag zoekt voortdurend naar kansen in de steeds veranderende markt, waardoor wij in staat zijn onze opdrachtgevers altijd aantrekkelijke mogelijkheden te bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de toekomst met een hoge mate van comfort en zonder zorgen tegemoet kan zien, en hier zetten wij ons graag voor in. Wij zijn uw partner op het gebied van pensioen in Den Haag, waar u niet anders mag verwachten dan een zeer complete, vriendelijke en op maat gesneden service.

Contact
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hieronder gebruik van het online contactformulier, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 85 06 53 045. Uiteraard bent u ook welkom op onze locatie. Wij zijn u graag van dienst.

Pensioen den haag

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Den Haag nu én in de toekomst.

De Nederlandse Pensioen Associatie:

    • beschikt over Wft-vergunning & is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM)
    • is lid van de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD)
    • is lid van Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) o.b.v. bindend advies
    • is aangesloten bij beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar: BAVAM

Vredespaleis, Den Haag

Foto’s: Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Den Haag Marketing

Parlementaire gebouwen en Mauritshuis bij hofvijver © Den Haag Marketing / Jurjen Drenth
Beatrixkwartier © Den Haag Marketing / Jurjen Drenth
Vredespaleis © Den Haag Marketing / Jurjen Drenth