Pensioenadviseur in Den Haag

De Nederlandse Pensioen Associatie is uw onafhankelijke pensioenadviseur in Den Haag.

Wij geven betrouwbaar advies en zorgen ervoor dat zowel medewerkers als werkgevers volledig ontzorgt worden. De regering voert regelmatig wijzigingen door die te maken hebben met pensioen. Onze adviseurs zijn constant op de hoogte van deze wijzigingen, om u begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar pensioenadvies te kunnen geven. Als onafhankelijk pensioenadviseur in Den Haag helpen wij u graag verder. Wij kunnen u bijvoorbeeld advies geven over een individueel of collectief pensioen, over het opzetten of beheren van een pensioen of over de fiscale aspecten rondom pensioen. Voor nu en in de toekomst!

Opzetten, omzetten en beheren van pensioenen

Het regelen van een pensioen is altijd maatwerk. Daarom kijken we bij het opzetten, omzetten en beheren van pensioenen niet alleen naar uw huidige situatie, maar ook naar uw wensen voor de toekomst. Wij nemen hierbij alle zorg uit handen en regelen uw zaken tot in de puntjes.  Wilt u graag hulp bij het onderhandelen met pensioenuitvoerders? Ook hier kunnen wij u bij helpen. Al onze adviseurs werken met een groot respect voor zowel werknemers als werkgevers.

Individueel en collectief pensioen

Op ons pensioenadviesbureau in Den Haag kunnen wij u advies geven over zowel individueel als collectief pensioen. Wij werken met een persoonlijke aanpak en maken dus geen gebruik van standaarden waar u niks aan heeft. Voordat we u een pensioenadvies geven, bekijken we altijd eerst uw persoonlijk situatie. Zo kunnen wij u advies geven dat ook echt bij u past. Naast individueel pensioen zijn wij gespecialiseerd in collectieve pensioenen. Een collectief pensioen is een pensioenregeling via de werkgever, waarbij alle werknemers gezamenlijk een pensioen opbouwen.

 

Fiscale aspecten rondom pensioen

Onze adviseurs in Den Haag kunnen u helpen bij het geven van advies over de fiscale aspecten rondom een pensioen. Er komt immers veel kijken bij het regelen van uw pensioen. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over alle zaken en mogelijkheden die relevant zijn. Heeft u bijvoorbeeld een fiscaal partner? Wilt u bijklussen naast uw pensioen? Of wilt u extra pensioen opbouwen door zelf door te sparen? Al deze situaties kunnen invloed hebben op uw uiteindelijke pensioensituatie. Bij het geven van advies besteden wij altijd aandacht aan uw persoonlijke situatie. Zo weet u precies hoe u ervoor staat en waar u aan toe bent.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hiervoor gebruik van de online afspraak button, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 70 22 13 150.  Wij zijn u graag van dienst.

The Hague, Netherlands Cityscape

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 070 22 13 150 of:

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Den Haag nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 070 22 13 150 of: