Pensioenadviseur in

Amsterdam

Onafhankelijk pensioenadviseur Amsterdam

Onze onafhankelijke pensioenadviseurs in Amsterdam staan voor zowel werkgevers als werknemers klaar met onze zeer complete dienstverlening. Zo kunnen wij u adviseren over individueel en collectief pensioen, over fiscale aspecten rondom uw pensioen en over het omzetten of beheren van pensioenen. Ons pensioenadvies is altijd eerlijk, betrouwbaar en op uw situatie afgestemd. Wij houden van een persoonlijke aanpak, waar u echt iets aan heeft. Daarom werken wij niet met standaarden die voor u wellicht niet van toepassing zijn.

Individueel en collectief pensioen

Op ons adviesbureau in Amsterdam kunnen wij u adviseren over individuele en collectieve pensioenen. Bij het adviseren over individueel pensioen nemen wij uw persoonlijke situatie onder de loep. Op basis daarvan kunnen wij u advies geven, maar we kunnen u ook optimaal informeren over alles dat hierbij komt kijken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bieden van advies betreft het collectief pensioen. Een collectief pensioen is een door werkgevers getrokken pensioenregeling waarbij alle werknemers gezamenlijk hun pensioen opbouwen.

Fiscale aspecten rondom pensioen

Uiteraard kunt u ook bij ons adviesbureau terecht wanneer u zich wilt laten adviseren over de fiscale aspecten rondom uw pensioen. Er komt immers nogal wat bij kijken! Bij ons advies laten we ons leiden door uw complete persoonlijke situatie. Zo kunnen wij u adviseren over de invloed van een fiscaal partner, over wat er met uw pensioen gebeurt als u blijft werken naast uw pensioengerechtigde leeftijd en over hoe u met behulp van spaargeld uw pensioen zelf kunt verhogen. Wij zijn altijd op de hoogte van wetswijzigingen en voeren deze direct door in ons advies. Onze onafhankelijke pensioenadviseurs in Amsterdam zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent en hoe er momenteel voor staat.

Opzetten, omzetten en beheren van pensioenen

Het opzetten van een pensioen op maat is geen standaard werk. Onze adviseurs in Amsterdam bekijken uw huidige situatie en uw wensen voor de toekomst. Door alle aspecten rondom het pensioen mee te nemen, houden we optimaal rekening met uw persoonlijke situatie. Heeft u al een pensioenregeling en wilt u overstappen of iets wijzigen? Dan kunnen wij u ondersteunen bij het omzetten van uw pensioen. Wij houden alle mogelijkheden voor u binnen handbereik en nemen u ondertussen alle zorg uit handen. Niets wijzigen? Ook geen probleem! Wij kunnen uw pensioen voor u beheren. Zo weet u zeker dat u het beheer van uw pensioen aan een betrouwbare partner overlaat. Het gaat immers om het beheren van uw toekomst, daar wilt u geen risico’s in nemen. Wij zetten uw wensen centraal. Het opzetten, omzetten of beheren van pensioenen is bij ons altijd maatwerk.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie door middel van de online afspraakbutton, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 20 24 45 708 .Wij zijn u graag van dienst.

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 020 24 45 708of:

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Amsterdam nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 020 24 45 708 of: