• 06 | Voorkom premieverhoging bij middelloonregeling

Pensioenadvies

Pensioenadvies bij De Nederlandse Pensioen Associatie gaat veel verder dan het beheren van pensioen. Wij kunnen u adviseren over individueel-en collectief pensioen, adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen, houden ons bezig met het opzetten van een maatgesneden pensioen, ondersteunen bij het omzetten van pensioen en kunnen onderhandelen met pensioenuitvoerders. Wij werken met een groot respect voor onze opdrachtgevers en zetten ons in voor zowel werkgevers als werknemers.

Adviseren over individueel pensioen
De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag is er om u te adviseren over individueel pensioen. Wij houden van een persoonlijke aanpak en werken dan ook niet met standaarden die voor u wellicht niet van toepassing zijn. Bij het adviseren over individueel pensioen nemen wij uw persoonlijke situatie onder de loep en kunnen wij u een op maat gesneden advies bieden waar u echt iets aan heeft. Wanneer u zich laatadviseren over individueel pensioen door onze professionals in Den Haag, dan bent u verzekerd van een eerlijk en persoonsgericht advies waar u verder mee kunt. Onze onafhankelijke adviseurs kunnen u niet alleen adviseren over individueel pensioen, maar kunnen u ook altijd optimaal informeren over alles wat erbij komt kijken. Het gaat immers om uw ‘later’ en daar wilt u zeker van zijn. De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag heeft alle expertise in huis om u optimaal te adviseren over individueel pensioen, waarbij wij transparantie hoog in het vaandel hebben staan. Naast het adviseren over individueel pensioenhebben wij ons met name ook gespecialiseerd in het bieden van advies over collectief pensioen. Wilt u zich laten adviseren over individueel pensioen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen
Uiteraard kunt u ook bij De Nederlandse Pensioen Associatie terecht wanneer u zich wilt laten adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen. Er komt immers nogal wat bij kijken. Het is altijd goed om optimaal geïnformeerd te zijn over alle zaken die betrekking hebben op uw pensioen. U kunt zich bij ons laten adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen, waarbij wij aandacht besteden aan uw complete persoonlijke situatie. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van het hebben van een fiscaal partner, aan het bijklussen naast het pensioen of het zelf opbouwen van een extra stukje pensioen door te sparen. Bij hetadviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen zorgen wij er graag voor dat u precies weet waar u aan toe bent en hoe u ervoor staat. Wij zijn voortdurend op de hoogte van wijzigingen en voeren deze direct door bij het adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen.

Opzetten van een maatgesneden pensioen
Het opzetten van een maatgesneden pensioen is geen standaard werk. Bij het opzetten van een maatgesneden pensioen is het belangrijk dat zowel het nu als de toekomst goed worden bekeken, zodat er optimaal rekening kan worden gehouden met de persoonlijke situatie bij het opzetten van een maatgesneden pensioen. De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag helpt u bij het opzetten van een maatgesneden pensioen door alle aspecten rondom het pensioen mee te nemen in het overzicht. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen en zijn wij bereid teonderhandelen met pensioenuitvoerders. Wij bieden u niet alleen advies met betrekking tot het opzetten van een maatgesneden pensioen, maar kunnen u ook volledig ontzorgen als het gaat om het opzetten van een maatgesneden pensioen. Als professional op het gebied van pensioenen kunnen wij u een zeer complete dienstverlening bieden. Wanneer u interesse heeft in het laten opzetten van een maatgesneden pensioen, dan bent u van harte uitgenodigd eens vrijblijvend kennis met ons te komen maken.

Ondersteunen bij het omzetten van pensioen
Het ondersteunen bij het omzetten van pensioen behoort tot de dienstverlening van De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag. Wij vinden het belangrijk dat alle mogelijkheden voor u binnen handbereik zijn en het ondersteunen bij het omzetten van pensioen is hier onderdeel van. Wanneer wij u ondersteunen bij het omzetten van pensioen, dan nemen wij u alle zorg uit handen. Wij zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt, door het ondersteunen bij het omzetten van pensioen volledig te organiseren. Uiteraard kunnen wij u niet alleen ondersteunen bij het omzetten van pensioen, maar wij kunnen u ook optimaal adviseren en onderhandelen met pensioenuitvoerders. Het ondersteunen bij het omzetten van pensioenbetekent voor ons het aanbieden van een betrouwbare dienstverlening waar u echt op kunt bouwen. Het gaat immers om uw toekomst. Wilt u zich laten ondersteunen bij het omzetten van pensioen? De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag staat voor u klaar.

Onderhandelen met pensioenuitvoerders
Het onderhandelen met pensioenuitvoerders is niet altijd aan de orde, maar wanneer dit wel aan de orde is, dan wilt u het onderhandelen met pensioenuitvoerders natuurlijk overlaten aan een professional die optimaal bekend is met de gang van zaken. U kunt het onderhandelen met pensioenuitvoerders overlaten aan De Nederlandse Pensioen Associatie. Wij hebben niet alleen een ruime ervaring in hetonderhandelen met pensioenuitvoerders, maar kennen ook alle kneepjes van het vak om het onderhandelen met pensioenuitvoerders succesvol te laten verlopen. Uiteraard kunt u zich, indien gewenst, ook tot ons richten voor het beheren van pensioen.

Beheren van pensioen
Het beheren van pensioen wilt u overlaten aan een betrouwbare partner. Het gaat immers niet zomaar om het beheren van pensioen, maar eigenlijk om het beheren van uw toekomst. Daar wilt u geen risico’s mee nemen. De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag heeft zich onder meer gespecialiseerd in het beheren van pensioen. Bij het beheren van pensioen gaan wij op persoonlijke wijze te werk. Wij zetten u centraal. Het gaat immers om het beheren van pensioen dat betrekking heeft op uw leven. Kortom, het beheren van pensioen is bij ons altijd maatwerk.

Pensioenadvies
Wilt u zich laten adviseren over individueel-, collectief pensioen of u laten adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen? Wilt u een professional laten onderhandelen met pensioenuitvoerders, wilt u zich laten ondersteunen bij het omzetten van pensioen of heeft u interesse in het laten opzetten van een maatgesneden pensioen? De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag staat voor u klaar, ook bij het beheren van pensioen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 (0) 70 22 13 150, vul hieronder het online contactformulier in of stuur een mail naar info@dnlpa.nl.

Pensioenmap

Dit kan De Nederlandse Pensioen Associatie o.a. voor u verzorgen:

  • Adviseren over individueel- en collectief pensioen
  • Adviseren over fiscale aspecten rondom pensioen
  • Opzetten van een op maat gesneden pensioen
  • Ondersteunen bij het omzetten van een pensioen
  • Onderhandelen met pensioenuitvoerders
  • Beheren van pensioen
  • Pensioenadvies

Kijk wat De Nederlandse Pensioen Associatie voor u kan betekenen. Maak een vrijblijvende afspraak

DNLPA-B-inz02-borden