Pensioenadvies voor werknemers

Als werknemer kunt u veel vragen hebben over uw pensioen. Zo kunt u zich misschien afvragen of u wel genoeg pensioen heeft opgebouwd om vanaf uw pensioengerechtigde leeftijd op dezelfde voet verder te leven. Het is ook mogelijk dat u zich afvraagt hoe uw financiële situatie eruit zal komen te zien na het overlijden van uw partner. Om deze vragen te beantwoorden is het belangrijk om te weten hoe uw inkomens- en vermogenssituatie eruit ziet en wat uw persoonlijke wensen zijn. De Nederlandse Pensioen Associatie helpt bij het regelen van een goed pensioen, voor zowel medewerkers als werkgevers.

Onze werkwijze bij pensioenadvies voor werknemers

Nadat u contact met ons opneemt, dan nodigen wij u graag uit voor een afspraak met één van onze pensioenadviseurs. In het gesprek bespreken wij uw wensen en doelstellingen en informeren wij u ook over onze dienstverleningen en de bijhorende kosten. Binnen onze dienstverlening staat tijd, aandacht en deskundigheid voorop. We nemen de tijd voor u en gaan op zoek naar de financiële oplossing die het beste bij u past. Het eerste halfuur van het gesprek is altijd vrijblijvend, zodat u alvast een goede indruk kunt krijgen van ons kantoor en onze diensten.

Wat doet De Nederlandse Pensioen Associatie voor werknemers?

Binnen onze dienstverlening onderscheiden wij pensioenadvies en productadvies. Bij pensioenadvies richten we ons op inzicht, overzicht en analyse. Onze pensioenadviseurs geven u persoonlijke aandachtspunten die zijn gebaseerd op uw situatie. Hierdoor krijgt u een begrijpelijk en kwalitatief advies dat perfect bij u aansluit. Pensioenadvies is verder niet gericht op het afsluiten of wijzigen van nieuwe en bestaande financiële producten. Bij productadvies richten we ons op het adviseren over en bemiddelen van complexe financiële producten. Daarnaast helpen wij werknemers ook op onderstaande gebieden:

  1. Pensioenadvies op maat
  2. Het geven van een persoonlijk pensioen overzicht
  3. Overlijdensrisicoverzekeringen en uitvaartverzekeringen
  4. Advies over vermogen en sparen
  5. Werknemers AOV: woonlastenverzekering en inkomensverzekering
  6. Lijfrente en pensioen opbouw
  7. Lijfrente en pensioen uitkeringen

Interesse in onze diensten?

Wilt u meer informatie over één van de bovenstaande diensten? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen door middel van de online afspraak button.