Pensioen in Utrecht

Uw pensioen in Utrecht regelen

Een pensioen regelen is een belangrijke stap, die veel mensen uitstellen totdat het te laat is. Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen met het regelen van uw pensioen. Een pensioen is uw inkomen wanneer u klaar bent met werken en volledig van het leven wilt genieten. Daarbij is het ook mogelijk dat u arbeidsongeschikt wordt, waardoor uw pensioen uw primaire inkomen wordt. Ook als werkgever of ondernemer is het te adviseren om op tijd uw pensioenzaken op orde te hebben. De Nederlandse Pensioen Associatie in Utrecht kan u helpen!

Uw pensioen in drie delen

In Nederland is het pensioen in drie delen verdeeld: de uitkering die u ontvangt van de overheid, het middelloon van de werkgever en een aanvulling die u persoonlijk toevoegt. De AOW-uitkering is wat u ontvangt van de overheid als basisloon, dit ontvangt iedereen die onder de Algemene Ouderdomswet (of AOW) leeftijd valt. Het middelloon is het pensioen dat afkomstig is van uw werkgever(s) als deel van het basisloon. Het pensioen via persoonlijke aanvulling komt van uw eigen vermogen, zoals uw spaargeld.

Sinds 2014 is de AOW-leeftijd opgeschoven naar 67 jaar. Dit heeft gevolgen voor uw pensioen. Zo is de maximale premie afgestemd op de nieuwe AOW-leeftijd, waardoor uw pensioenopbouw kan dalen. Een pensioenadvies zal u helpen met het navigeren van deze nieuwe wetgeving. Een pensioenadviseur kan voor u berekenen wat uw maximale premie zal worden wanneer de situatie veranderd. 

Uw pensioen regelen 

Voor het regelen van een pensioen of bij het zoeken naar een alternatief voor het middelloon staan onze adviseurs in Utrecht voor u klaar. Tegenwoordig zijn er veel valkuilen bij pensioenen, voor werknemers én werkgevers. Ook ZZP’ers, met hun flexibele inkomen, kunnen voordeel hebben door op tijd advies te krijgen over hun pensioen mogelijkheden. Voor duidelijk advies in heldere taal kunt u bij onze experts in Utrecht terecht, het maakt hierbij niet uit of u werknemer of ZZP’er bent.

Een eerlijk en passend advies in Utrecht

De regering verandert de regels rondom pensioenen regelmatig, dit kan snel onoverzichtelijk worden voor mensen. De Nederlandse Pensioen Associatie volgt deze veranderingen op de voet, zodat onze adviseurs u altijd kunnen helpen op basis van de nieuwste regelgeving. Bij ons is het advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie en wensen. Hierdoor weet u precies hoe uw pensioen er uit zal zien en hoeft u later alleen maar te genieten van uw pensioen.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hiervoor gebruik van de online afspraak button, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 30 22 71 825. Wij zijn u graag van dien

De NederlandsHet Pensioen adviesbureau van de Nederlandse Pensioen Associatie in Utrecht is een onafhankelijk pensioenadviseur. Begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar zijn overeenkomsten met de verhalen van Nijntje.

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 030 22 71 825

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Den Haag nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 030 22 71 825 of: