Regel uw pensioen in

Rotterdam

Regel uw pensioen in Rotterdam

Wacht niet te lang met het regelen van uw pensioen! Wanneer u eenmaal met pensioen kunt gaan, bent u eigenlijk te laat. Daarom is het belangrijk om uw pensioen op tijd te regelen, ook al lijkt dit gevoelsmatig nog ver weg.

Als u uw pensioen op tijd regelt, dan bent u verzekerd van een redelijk inkomen. Zo houdt u geld over op uw bankrekening om te genieten van uw pensioen. Daarnaast is uw pensioen ook uw inkomen wanneer u arbeidsongeschikt raakt, of het inkomen voor uw partner wanneer u overlijdt. Bent u werkgever of ondernemer? Ook dan is het belangrijk om uw pensioenzaken goed te regelen. De Nederlandse Pensioen Associatie in Rotterdam kan u helpen!

De drie delen van uw pensioen

In Nederland bestaat een pensioen uit drie delen. Het eerste deel, de uitkering vanuit de overheid, is het basispensioen voor iedereen die de AOW-leeftijd heeft behaald. Dit wordt ook wel de wettelijke sociale zekerheidsvoorziening genoemd. Het tweede deel is het bedrijfspensioen. Dit is het pensioen wat u heeft opgebouwd bij uw werkgever. Dit is een aanvulling op uw basisinkomen en is afhankelijk van het loon dat u verdiend heeft. Het laatste deel is de persoonlijke aanvulling op uw pensioen, bijvoorbeeld vanuit uw sparen, lijfrente netto pensioenrekening. 

Sinds 1 januari 2014 ligt de AOW-leeftijd op 67 jaar. De maximale pensioenopbouw kan hierdoor dalen, omdat de premie op deze leeftijd wordt afgestemd. Omdat een pensioen uit drie delen bestaat en er vaak wijzigingen zijn in het basispensioen, zijn er veel mogelijkheden. Een pensioenadvies kan hierin duidelijk verschaffen. Bovendien kan een pensioenadviseur  voorrekenen wat uw maximale premie is. Deze adviseur weet precies waar hij rekening mee moet houden. Denk hierbij aan: sterfte, intrest en kosten (SIK).

Regel uw pensioen in Rotterdam

Onze pensioenadviseurs in Rotterdam helpen u graag bij het zoeken naar een alternatief voor het middelloon of helpen u bij het regelen van uw pensioen. Pensioenen zijn immers geen vanzelfsprekendheid meer. Pensioengerechtigden en werkgevers kunnen veel valkuilen tegen komen. Dat geldt ook voor ZZP’ers, die vaak een flexibel inkomen hebben. Zij hebben vaak niet iets geregeld voor als zij arbeidsongeschikt worden, of weinig opdrachten binnen krijgen, waardoor ook zij gebaat zijn bij een goed pensioenplan. Wij beantwoorden graag uw vragen en zorgen dat uw twijfels worden weggenomen. Onze Rotterdamse adviseurs geven u een duidelijk pensioenadvies in begrijpelijke taal. Werkgever, werknemer of ZZP’er: wij geven u een goed gevoel over uw toekomst!

Een advies passend bij uw situatie

De laatste jaren zijn er veel wijzigingen geweest rondom pensioenen. Dit kan directe of indirecte negatieve gevolgen hebben op uw eigen pensioen of dat van uw werknemers. De pensioenadviseurs van De Nederlandse Pensioen Associatie zijn altijd op de hoogte van de laatste regels. Zo kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Ons advies is altijd gebaseerd op uw eigen inkomen, uw wensen en uw persoonlijke situatie. Zo bieden wij een eerlijk en persoonlijk advies op maat, wanneer u op zoek bent naar een nieuw pensioen of het beheren of berekenen van uw huidig pensioen. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar in Rotterdam!

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hiervoor gebruik van de online afspraak button, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 10 30 73 638. Wij zijn u graag van dienst

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 010 30 73 638 of:

Begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar pensioenadvies voor nu en in de toekomst in Rotterdam door onafhankelijk pensioenadviseur.

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Rotterdam nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 010 30 73 638 of: