Pensioen in Den Haag

Regel uw pensioen in Den Haag

Ook al lijkt pensioen soms nog zo ver weg, is het wel belangrijk om er alvast over na te denken. Als u eenmaal de pensioengerechtigde leeftijd bereikt heeft, dan bent u eigenlijk al te laat. Vooral als u later ruimte wilt overhouden op uw bankrekening om leuke dingen te doen, is het van belang dat u bepaalde dingen alvast regelt voor uw pensioen. Natuurlijk is pensioen meer dan alleen uw inkomen van later. Het is ook uw inkomen wanneer u arbeidsongeschikt bent of het inkomen voor uw partner na uw overlijden. Het is daarom belangrijk om al uw pensioenzaken op tijd goed te regelen. De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag helpt u hier graag bij.

Waaruit bestaat een pensioen?

Een pensioen bestaat in principe uit drie onderdelen: de uitkeringen die mensen ontvangen van de overheid, het bedrijfspensioen en door uzelf getroffen privé pensioenvoorzieningen. De uitkering die mensen ontvangen van de overheid wordt de AOW-uitkering genoemd. Het bedrijfspensioen is het pensioen dat iemand opbouwt bij een werkgever. Dit pensioen werkt als aanvulling op het wettelijk basis inkomen en is afhankelijk van uw loon. Daarnaast is er ook nog persoonlijke aanvulling, hieronder valt bijvoorbeeld uw eigen spaargeld.

Sinds 1 januari 2014 is de pensioenleeftijd verhoogt naar 67 jaar. Aangezien de maximale premie ook wordt afgestemd op deze leeftijd, is het mogelijk dat de maximale pensioenopbouw kan dalen. Om duidelijkheid te creëren over alle verschillende mogelijkheden, kan een pensioen adviesbureau helpen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw maximale premie berekenen. De Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag helpt u graag verder. Wij weten precies waar we rekening mee moeten houden, zoals de kosten voor sik (sterfte, interest kosten) en rentestanden.

Regel uw pensioen in Den Haag

In sommige gevallen kiezen werkgevers in overleg met de werknemer een alternatief voor het middelloon. Door de lage rentestand kan dit lucratiever zijn. Onze pensioenadviseurs in Den Haag kunnen u hierbij ook assisteren. De hulp van een pensioenadviseur kan u in deze situatie veel financiële voordelen opleveren.

Op het gebied van pensioen zijn tegenwoordig veel mogelijke valkuilen. Niet alleen voor de pensioengerechtigde, maar ook voor de werkgever zelf. Het is daarom extra fijn om iemand te hebben die u kan bijstaan bij het regelen van een pensioen en al uw vragen kan beantwoorden. Of u nou in Den Haag gevestigd bent of niet, bij De Nederlandse Pensioen Associatie helpen wij u graag verder met een passend pensioen advies. Wij geven u passend advies in begrijpelijke taal en helpen u met valkuilen te vermijden.

Een passend pensioensadvies

De regering voert regelmatig wijzigingen door op het gebied van pensioenen. Deze veranderingen kunnen soms direct of indirect een negatieve invloed hebben op uw eigen pensioen of die van uw werknemers. Het is daarom belangrijk dat u op de hoogte blijft van deze wijzigingen en uw pensioen hier ook op aanpast. Onze adviseurs uit Den Haag kunnen u helpen door een helder beeld te geven van uw situatie. Ook als u ZZP’er bent of directeur van een groot bedrijf, De Nederlandse Pensioen Associatie staat u graag bij. Wij houden bij ons advies rekening met uw inkomen en wensen. Zo krijgt u een eerlijk pensioenadvies dat past bij uw situatie.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hiervoor gebruik van de online afspraak button, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 70 22 13 150. Wij zijn u graag van dienst.

The new metro station at The Hague CS

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 070 22 13 150 of:

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Den Haag nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 070 22 13 150 of: