Regel uw pensioen in

Amsterdam

Regel uw pensioen in Amsterdam

Heeft u uw pensioen al geregeld? Als u wacht tot u de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, bent u eigenlijk te laat. Ook al lijkt het nog ver weg, het is belangrijk om uw pensioen nu alvast te regelen.

Zo bent u verzekerd van een redelijk inkomen en houdt u ruimte op uw bankrekening voor leuke dingen. Uw pensioen is daarnaast ook uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid en het inkomen voor uw partner wanneer u eerder overlijdt. Ook als werkgever of als ondernemer is het verstandig dat uw pensioenzaken goed geregeld zijn. De Nederlandse Pensioen Associatie in Amsterdam kan u helpen!

Hoe ziet een pensioen eruit?

Een pensioen in Nederland bestaat uit drie delen: de uitkering van de overheid, het middelloon en uw persoonlijke aanvulling. De uitkering van de overheid is het basispensioen voor iedereen die de AOW-leeftijd heeft behaald. Dit is de wettelijke sociale zekerheidsvoorziening. Het middelloon is het pensioen wat u heeft opgebouwd bij uw werkgever en vormt een aanvulling op het basisinkomen. Dit middelloon is afhankelijk van het gemiddelde loon dat u bij uw werkgever verdiend hebt. Het laatste deel van het pensioen bestaat uit de persoonlijke aanvulling, bijvoorbeeld vanuit uw spaargeld.

De AOW-leeftijd is per 1 januari 2014 verhoogd naar 67 jaar. De maximale premie wordt op deze leeftijd afgestemd, waardoor de maximale pensioenopbouw kan dalen. Een pensioenadvies kan duidelijkheid verschaffen in alle mogelijkheden. Bovendien kan een pensioenadviseur voor u berekenen wat uw maximale premie is. Deze adviseur weet precies waar hij rekening mee moet houden, zoals rentestanden en de sterfte interest kosten (SIK).

Uw pensioen regelen in Amsterdam

Onze adviseurs in Amsterdam kunnen helpen met het regelen van uw pensioen of het zoeken naar een alternatief voor het middelloon. Er zijn tegenwoordig veel valkuilen op het gebied van pensioenen. Niet alleen voor de pensioengerechtigde, maar ook voor de werkgever. Pensioenen zijn immers tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Ook ZZP’ers zijn, vanwege het flexibele inkomen, gebaat bij een gedegen pensioenplan. Wat als u arbeidsongeschikt wordt of te weinig opdrachten krijgt? Hoe groot is uw buffer? Wij vinden het belangrijk dat al uw vragen worden beantwoord en dat eventuele twijfel wordt weggenomen. Onze Amsterdamse adviseurs kunnen u een helder pensioenadvies geven in begrijpelijke taal. Werkgever, werknemer of ZZP’er: wij geven u een goed gevoel over uw toekomst!

Een eerlijk en persoonlijk advies

De regelgeving vanuit de regering rondom pensioenen wijzigingen regelmatig. Dit kan direct of indirect negatieve gevolgen hebben voor uw pensioen of dat van uw werknemers. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van deze wijzigingen. Met een deskundig oog kunnen wij vanaf de zijlijn helpen, zodat u uw koers op basis hiervan kunt wijzigen. Wij baseren ons advies altijd op uw inkomen, uw wensen en uw persoonlijke situatie. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijk en persoonlijk advies bij keuze voor een pensioensvorm of het beheren of berekenen van uw huidige pensioen. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar in Amsterdam!

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hiervoor gebruik van de online afspraakbutton, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 20 24 45 708 . Wij zijn u graag van dienst.

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 020 24 45 708of:

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Amsterdam nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 020 24 45 708 of: