De NederlandsHet Pensioen adviesbureau van de Nederlandse Pensioen Associatie in Utrecht is een onafhankelijk pensioenadviseur. Begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar zijn overeenkomsten met de verhalen van Nijntje.

Pensioen adviesbureau in Utrecht

Uw pensioen adviesbureau in Utrecht

De wet- en regelgeving rondom pensioenen wordt vaak besproken in Den Haag, wat betekent dat de zaken vaak worden gewijzigd. Het lijkt er ook op dat dit niet snel zal veranderen. Dat maakt het regelen van uw pensioen des te lastiger. Daarom zijn de adviseurs van ons pensioen adviesbureau in Utrecht uw beste keus voor een pensioen in Utrecht. Onze adviseurs houden constant rekening met de nieuwste regels, zodat zij u het beste kunnen adviseren.

Uw pensioenadviseur in Utrecht

Een pensioen regelen brengt veel zorgen met zich mee. Heb ik wel genoeg pensioen opgebouwd? Wat gebeurt er met mijn pensioen als mijn partner komt te overlijden? Onze pensioenadviseurs  in Utrecht zullen u hierbij adviseren. Zij kijken naar uw specifieke situatie om uw pensioen voor u te regelen. Hierbij kunt u denken aan uw inkomen, vermogen en specifieke wensen. Ook staan onze adviseurs klaar om al uw vragen te beantwoorden of belangrijke zaken toe te lichten. Bij de Nederlandse Pensioen Associatie begrijpen we immers dat pensioenen erg ingewikkeld kunnen zijn.

Betrouwbare partner voor het MKB

De pensioenen regelen voor uw werknemers is een last en kostenpost zijn voor veel werkgevers in het MKB. Ook veranderen de regels rondom pensioenen regelmatig. Bij de Nederlandse Pensioen Associatie begrijpen we dit en daarom willen wij het MKB volledig ondersteunen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in collectieve pensioenen, oftewel het regelen van het pensioen opbouwen van alle werknemers. Ons pensioen adviesbureau in Utrecht heeft samengewerkt met bedrijven uit vele verschillende sectoren om een goed collectief pensioen op te zetten. Wij spreken regelmatig met financieel directeuren, HRM-medewerkers en voorzitters van de ondernemingsraad.

Volledig onafhankelijk advies door ons pensioen adviesbureau in Utrecht

Als onafhankelijk pensioenadviseur werken wij met integriteit en betrouwbaarheid tijdens elke stap van het proces, van het eerste gesprek tot de uiteindelijke implementatie. De werkgevers en werknemers hebben natuurlijk verschillende situaties en wensen als het gaat om hun pensioen, onze adviseurs in Utrecht begrijpen en respecteren dit. De Nederlandse Pensioen Associatie beschikt over een Wft-pensioenvergunning, is lid van de vereniging van Samenwerkende Pensioenadviseurs (SPA), KIFID:  het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Niet alleen dat, wij zijn ook ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten en bij de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar Markel. Kortom, wij zijn dé pensioenadviseur als u een persoonlijke, respectvolle en complete dienstverlening wilt hebben.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hiervoor gebruik van de online afspraak button, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 30 22 71 825. Wij zijn u graag van dienst.

De NederlandsHet Pensioen adviesbureau van de Nederlandse Pensioen Associatie in Utrecht is een onafhankelijk pensioenadviseur. Begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar zijn overeenkomsten met de verhalen van Nijntje.

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 030 22 71 825

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Den Haag nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 030 22 71 825 of: