Pensioenadviesbureau

Rotterdam

Uw pensioen adviesbureau in Rotterdam

De pensioenen worden vanuit Den Haag regelmatig onder de loep genomen en gewijzigd. Het einde hiervan is ook nog lang niet in zicht.

Het Pensioen adviesbureau in Rotterdam van De Nederlandse Pensioen Associatie is uw partner op het gebied van pensioen. Wij houden u altijd op de hoogte van bestaande wet- en regelgeving en van de vele wijzigingen op dit gebied. Betrouwbare en begrijpelijke pensioenen voor én in de toekomst: daarvoor kunt u bij ons terecht!

Uw pensioenadviseur in Rotterdam

Ons advies sluit altijd perfect aan op uw persoonlijke situatie, daar staan onze adviseurs garant voor. Als werknemer kunt u immers veel vragen hebben over uw toekomst. Heeft u straks wel genoeg pensioen opgebouwd? Hoe zien uw financiën eruit als uw partner onverwacht eerder komt te overlijden? Onze adviseurs van het pensioen adviesbureau in Rotterdam staan klaar om deze en andere vragen te beantwoorden. Daarbij kijken we altijd naar uw specifieke wensen en naar uw persoonlijke inkomens- en vermogenssituatie. Het advies dat wij u geven is persoonlijk en sluit hier perfect op aan.

Gespecialiseerd in BPF en collectief pensioen

Het regelen van het pensioen voor werknemers is voor veel werkgevers in het MKB een grote uitdaging en kostenpost. Zelfs nadat het geregeld is, blijven pensioenen vaak een belangrijk aandachtspunt. Dankzij onze specialisatie in collectieve pensioenen en BPF is het pensioen adviesbureau van Nederlandse Pensioen Associatie in Rotterdam een betrouwbare partner voor het MKB. Vanuit ons bureau in Rotterdam hebben wij al veel verschillende ondernemingen kunnen helpen: van advocatuur tot de ICT en verhuurbedrijven. Daarnaast zijn wij raadgever en sparringspartner voor HRM-managers, vertegenwoordigers van de ondernemingsraad en financieel directeuren.

Onafhankelijk en betrouwbaar advies

Wij staan bekend om onze onafhankelijk adviezen. Onze pensioenadviseurs inventariseren, analyseren, adviseren, beheren en implementeren op een betrouwbare wijze. Centraal daarin staat respect voor werkgevers en werknemers. Wij zijn lid van de vereniging Samenwerkende Pensioenadviseurs (SPA) en beschikken over een Wft-vergunning. Daarnaast zijn wij lid van KIFID (het Klachteninstituut Financiële Dienstverleningen). Wij zijn ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten en aangesloten bij beroepsaansprakelijkheids-verzekeraar Markel. Dat maakt ons tot dé onafhankelijke pensioenadviseur van Rotterdam. Onze service is altijd compleet, vriendelijk én persoonlijk.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak gebruik van de online afspraak button, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0)  10 30 73 638 voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 010 30 73 638 of:

Begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar pensioenadvies voor nu en in de toekomst in Rotterdam door onafhankelijk pensioenadviseur.

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Rotterdam nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 010 30 73 638 of: