Pensioen adviesbureau in Den Haag

Ons onafhankelijk pensioen adviesbureau in Den Haag helpt zowel werkgevers, werknemers en ondernemers. Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het gebied van pensioen en u te voorzien van eerlijk en betrouwbaar advies. We leven nu in een tijd waarin de regering pensioenen vaak onder de loep neemt. Er worden hierdoor regelmatig zaken gewijzigd die invloed hebben op een pensioen. Onze pensioenadviseurs houden u voortdurend op de hoogte van deze veranderingen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent met uw pensioen, voor nu en in de toekomst.

Uw pensioenadviseur in Den Haag

De Nederlandse Pensioen Associatie is uw onafhankelijke pensioen adviesbureau in Den Haag. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met pensioenen, van pensioenberekeningen tot pensioenopbouw. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe kansen in de markt, om ervoor te zorgen dat wij u altijd de beste mogelijkheden kunnen bieden. Wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen zonder zorgen en met comfort de toekomst tegemoet kan gaan. Daarom helpen wij u graag met het regelen van een goed pensioen dat perfect bij uw situatie past.

Gespecialiseerd in collectief pensioen en BPF

Ons onafhankelijke pensioen adviesbureau in Den Haag is gespecialiseerd in collectief pensioen en BPF. Wij geven op dit moment advies aan veel verschillende ondernemingen, waaronder bijvoorbeeld bedrijven in accountacy, ICT en advocatuur. Met onze expertise op het gebied van pensioen kunnen wij u helpen met het geven van duidelijk en betrouwbaar advies: of u nou een ondernemer, werkgever of werknemer bent. Wij helpen u altijd graag verder! 

Betrouwbaar en onafhankelijk pensioen adviesbureau in Den Haag

Als onafhankelijk pensioen adviesbureau in Den Haag analyseren, inventariseren, beheren, implementeren en adviseren wij op een duidelijke en betrouwbare wijze. Hierbij zetten wij respect voor zowel werkgevers als werknemers centraal. Wij zijn lid van de vereniging van Samenwerkende Pensioenadviseurs(SPA), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening o.b.v. bindend advies, KIFID en beschikken ook over een  Wft-pensioenvergunning. Daarnaast zijn wij ook ingeschreven bij de beroepsaansprakelijkheids-verzekeraar Markel en de Autoriteit Financiële Markten. We zorgen altijd voor een persoonlijk en vriendelijk service en helpen u graag verder met het regelen van uw pensioen.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hiervoor gebruik van het online afspraak button en plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 70 22 13 150 . Wij zijn u graag van dienst.    

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 070 22 13 150

In Den Haag is De Nederlandse Pensioen Associatie gevestigd. De Pensioenadviseurs geven pensioenadvies. Het onafhankelijk Pensioen adviesbureau richt zich met haar activiteiten tot mensen in Nederland

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Den Haag nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 070 22 13 150 of: