Pensioen adviesbureau Amsterdam

Pensioen adviesbureau Amsterdam staat haar adviseurs voor u klaar met een zeer complete dienstverlening. Wij kunnen u adviseren over individueel pensioen, adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen. Wij houden ons bezig met het opzetten van een maat gesneden pensioen, ondersteunen bij het omzetten van pensioen. Daarnaast kunnen wij onderhandelen met pensioenuitvoerders. Wij werken met een groot respect voor onze opdrachtgevers en zetten ons in voor zowel werkgevers als werknemers.

Adviseren over individueel en collectief pensioen

Het pensioen adviesbureau Amsterdam is er om u te adviseren over individueel pensioen. Wij houden van een persoonlijke aanpak en werken dan ook niet met standaarden die voor u wellicht niet van toepassing zijn. Bij het adviseren over individueel pensioen nemen wij uw persoonlijke situatie onder de loep. Wij kunnen u een op maat gesneden advies bieden waar u echt iets aan heeft. Wanneer u zich door ons laat adviseren over individueel pensioen in Amsterdam, dan bent u verzekerd van advies waar u verder mee kunt.

Onze onafhankelijke adviseurs kunnen u adviseren over individueel pensioen, maar kunnen u ook optimaal informeren over alles wat erbij komt kijken. Het gaat immers om uw ‘later’ en daar wilt u zeker van zijn. De Nederlandse Pensioen Associatie in Amsterdam heeft alle expertise in huis om u optimaal te adviseren over individueel pensioen. Naast het adviseren over individueel pensioen hebben wij ons met name ook gespecialiseerd in het bieden van advies over collectief pensioen. Wilt u zich laten adviseren over individueel of collectief pensioen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen

Uiteraard kunt u ook bij het pensioen adviesbureau Amsterdam terecht wanneer u zich wilt laten adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen. Er komt immers nogal wat bij kijken. Het is altijd goed om optimaal geïnformeerd te zijn over alle zaken die betrekking hebben op uw pensioen. U kunt zich bij ons laten adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen, waarbij wij aandacht besteden aan uw complete persoonlijke situatie. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van het hebben van een fiscaal partner, aan het bijklussen naast het pensioen of het zelf opbouwen van een extra stukje pensioen door te sparen.

Bij het adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen zorgen wij er graag voor dat u precies weet waar u aan toe bent en hoe u ervoor staat. Wij zijn voortdurend op de hoogte van wijzigingen en voeren deze direct door bij het adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen.

Opzetten van een maat gesneden pensioen

Het opzetten van een maat gesneden pensioen is geen standaard werk. Bij het opzetten van een maat gesneden pensioen is het belangrijk dat zowel het nu als de toekomst goed worden bekeken. Dan wordt er optimaal rekening kan worden gehouden met de persoonlijke situatie bij het opzetten van een maat gesneden pensioen. Het pensioen adviesbureau Amsterdam helpt u bij het opzetten van een maat gesneden pensioen door alle aspecten rondom het pensioen mee te nemen in het overzicht.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen en zijn wij bereid te onderhandelen met pensioenuitvoerders. Wij bieden u niet alleen advies met betrekking tot het opzetten van een maat gesneden pensioen, maar kunnen u ook volledig ontzorgen als het gaat om het opzetten van een maatgesneden pensioen. Als professional op het gebied van pensioenen kunnen wij u een zeer complete dienstverlening bieden. Wanneer u interesse heeft in het laten opzetten van een maatgesneden pensioen, dan bent u van harte uitgenodigd eens vrijblijvend kennis met ons te komen maken.

Ondersteunen bij het omzetten van pensioen

Het ondersteunen bij het omzetten van pensioen behoort tot de dienstverlening van De Nederlandse Pensioen Associatie in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat alle mogelijkheden voor u binnen handbereik zijn bij het ondersteunen en het omzetten van pensioen. Wanneer wij u ondersteunen bij het omzetten van pensioen, dan nemen wij u alle zorg uit handen. Wij zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt, door het ondersteunen bij het omzetten van pensioen volledig te organiseren.

Uiteraard kunnen wij u niet alleen ondersteunen bij het omzetten van pensioen. Wij kunnen u ook optimaal adviseren en onderhandelen met pensioenuitvoerders. Het ondersteunen bij het omzetten van pensioen betekent voor ons het aanbieden van een betrouwbare dienstverlening waar u echt op kunt bouwen. Het gaat immers om uw toekomst. Wilt u zich laten ondersteunen bij het omzetten van pensioen? Het pensioen adviesbureau Amsterdam staat voor u klaar.

Onderhandelen met pensioenuitvoerders

Het onderhandelen met pensioenuitvoerders is niet altijd aan de orde, maar wanneer dit wel aan de orde is, dan wilt u het onderhandelen met pensioenuitvoerders natuurlijk overlaten aan een professional die optimaal bekend is met de gang van zaken. U kunt het onderhandelen met pensioenuitvoerders overlaten aan De Nederlandse Pensioen Associatie in Amsterdam.

Wij hebben niet alleen een ruime ervaring in het onderhandelen met pensioenuitvoerders, maar kennen ook alle kneepjes van het vak om het onderhandelen met pensioenuitvoerders succesvol te laten verlopen. Uiteraard kunt u zich, indien gewenst, ook tot ons richten voor het beheren van pensioen.

Beheren van pensioen

Het beheren van pensioen wilt u overlaten aan een betrouwbare partner. Het gaat immers niet zomaar om het beheren van pensioen, maar eigenlijk om het beheren van uw toekomst. Daar wilt u geen risico’s mee nemen. De Nederlandse Pensioen Associatie in Amsterdam heeft zich onder meer gespecialiseerd in het beheren van pensioen. Bij het beheren van pensioen gaan wij op persoonlijke wijze te werk. Wij zetten u centraal. Het gaat immers om het beheren van pensioen dat betrekking heeft op uw leven. Kortom, het beheren van pensioen is bij ons altijd maatwerk.

Contact

Wilt u zich laten adviseren over individueel pensioen of u laten adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen? Wilt u een professional laten onderhandelen met pensioenuitvoerders, wilt u zich laten ondersteunen bij het omzetten van pensioen of heeft u interesse in het laten opzetten van een maat gesneden pensioen? De Nederlandse Pensioen Associatie in Amsterdam staat voor u klaar, ook bij het beheren van pensioen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 (0) 85 06 53 045 ,  vul het onderstaande online contactformulier in of stuur een mail naar info@dnlpa.nl

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Amsterdam, nu én in de toekomst.

De Nederlandse Pensioen Associatie:

We delen graag onze expertise met Amsterdam.
Bel, of mail ons.

01 | ZZP Pensioen? Gewoon doen!