Uw pensioenadviesbureau in

Amsterdam

Uw pensioen adviesbureau in Amsterdam

We leven in een tijd waarin de regering vanuit Den Haag de pensioenen nogal eens onder de loep neemt. Regelmatig worden zaken gewijzigd die betrekking hebben op pensioenen en het einde is nog niet in zicht. De Nederlandse Pensioen Associatie is uw partner op het gebied van pensioen in Amsterdam. Of het nu gaat om bestaande wet- en regelgeving of de vele wijzigingen, wij houden u altijd op de hoogte. Begrijpelijke, betrouwbare en aantrekkelijke pensioenen voor nu en in de toekomst: daar staan wij voor!

Uw pensioenadviseur in Amsterdam

Onze adviseurs staan voor u klaar om u van advies te voorzien dat perfect aansluit op uw persoonlijke situatie. Als werknemer kunt u immers veel vragen hebben over pensioen. Heeft u wel voldoende pensioen opgebouwd? Hoe ziet uw financiële situatie eruit als uw partner onverwachts eerder komt te overlijden? Onze pensioenadviseurs in Amsterdam staan voor u klaar om deze en andere vragen voor u te beantwoorden. Daarbij kijken we altijd naar uw persoonlijke inkomens- en vermogenssituatie en naar uw specifieke wensen. Vervolgens kunnen wij u een passend en persoonlijk advies geven.

Betrouwbare partner voor het MKB

Voor veel werkgevers in het MKB is het regelen van pensioenen voor werkgevers een grote uitdaging en kostenpost. Zelfs nadat alles geregeld is, blijven pensioenen door de vele wetswijzigingen een groot aandachtspunt. De Nederlandse Pensioen Associatie in Amsterdam is een betrouwbare partner voor het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in collectieve pensioenen en BPF. Vanuit Amsterdam hebben wij al diverse ondernemingen geholpen: van de advocatuur tot de ICT. Daarnaast zetten wij ons in als raadgever en sparringspartner van financieel directeuren, HRM-managers en vertegenwoordigers van ondernemingsraden.

Volledig onafhankelijk pensioen adviesbureau in Amsterdam

Als onafhankelijk pensioenadviseur inventariseren, analyseren, adviseren, beheren en implementeren wij op een betrouwbare wijze. Respect voor werkgever en werknemer staat daarin centraal. Wij beschikken over een Wft-pensioenvergunning, zijn lid van de vereniging Samenwerkende Pensioenadviseurs (SPA), KIFID : het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening op basis van bindend advies. Daarnaast staan wij ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten en zijn wij aangesloten bij beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar Markel. Wij zijn dé pensioenadviseur voor u in Amsterdam en zorgen altijd voor een complete, vriendelijke en persoonlijke service.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Nederlandse Pensioen Associatie. Maak hiervoor gebruik van de online afspraak button, mail naar info@dnlpa.nl of bel naar +31 (0) 20 24 45 708. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 020 24 45 708of:

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Amsterdam nu én in de toekomst. Wij zijn aangesloten bij:

Wij maken graag eens kennis!

Bel: 020 24 45 708 of: