Pensioen Advies Den Haag

Pensioen Advies Den Haag

De Nederlandse Pensioen Associatie is uw betrouwbare partner op het gebied van pensioen advies in Den Haag. Wij hebben van pensioenen onze specialisatie gemaakt. Dit wil zeggen dat wij altijd volledig op de hoogte zijn van de wijzigingen op het gebied van pensioen, dat wij alles weten over de fiscale aspecten rondom pensioenen en dat wij voor ieder bedrijf in staat zijn een passend en eerlijk pensioen advies te geven.

Passend advies in Den Haag
Wanneer u bij ons komt voor advies, dan kunnen wij u als ondernemer alle zorgen uit handen nemen op het gebied van pensioenen. Als ondernemer wilt u de zaken goed regelen voor uw medewerkers. Met een helder  advies  vertalen wij het verhaal rondom pensioenen naar een duidelijk en begrijpelijk geheel. Wij maken pensioenen helder, voor iedereen. Als professional in pensioen advies zetten wij ons in voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn zakelijke dienstverleners met meer dan tien vaste medewerkers graag van dienst met een op maat gesneden pensioen advies.

Over de Nederlandse Pensioen Associatie in Den Haag
De Nederlandse Pensioen Associatie biedt onafhankelijk advies in. Wij hebben ons gespecialiseerd in pensioenen, en alles wat daarmee direct of indirect mee te maken heeft. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over pensioenberekening, pensioenopbouw, een pensioencheck of een pensioenregeling. Wij voelen ons verbonden met onze klanten en zetten onze klanten centraal bij alles wat wij doen. Een aantrekkelijk tarief hoort hier uiteraard ook bij. Wij stellen ons op als uw betrouwbare partner waar u voortdurend op kunt bouwen. Als professional in pensioen advies in Den Haag zijn wij lid van zowel het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening als de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD) en KIFID. Ons kantoor is aangesloten bij beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar BAVAM en ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten. Tevens beschikken wij over een Wft-vergunning.

Volledig onafhankelijk
Bij De Nederlandse Pensioen Associatie bent u absoluut verzekerd van een volledig onafhankelijk advies. Wij hebben geen banden, contracten of afspraken met pensioenfondsen, verzekeraars of uitvoeringsorganisaties. Dit betekent dat u bij ons altijd een eerlijk en situatiegericht pensioen advies mag verwachten. Ieder pensioen advies is maatwerk en wij betrekken u optimaal in onze werkzaamheden. Korte communicatielijnen en maximale transparantie; daar staan wij voor.

Contact
Wilt u de zorgen om pensioenen uitbesteden aan een ervaren professional die voor u echt wérkt? Ziet u door de bomen het bos niet meer en bent u toe aan een helder verhaal over pensioenen? De Nederlandse Pensioen Associatie staat voor u klaar, met een eerlijk en op maat gesneden pensioen advies in Den Haag. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar +31 (0) 70 22 13 150 of een mail sturen naar info@dnlpa.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het onderstaand online contactformulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.

Sneltramhalte RandstadRail bij Prinses Beatrixlaan

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Den Haag nu én in de toekomst. Wij zijn: 

Vredespaleis, Den Haag

Foto’s: Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Den Haag Marketing

Parlementaire gebouwen en Mauritshuis bij hofvijver © Den Haag Marketing / Jurjen Drenth
Beatrixkwartier © Den Haag Marketing / Jurjen Drenth
Vredespaleis © Den Haag Marketing / Jurjen Drenth