Over De Nederlandse Pensioen Associatie

De Nederlandse Pensioen Associatie is een onafhankelijke pensioenadviseur gespecialiseerd in collectief pensioenadvies, pensioenplanning en BPF. We focussen ons vooral op het geven van raad en advies aan werkgevers, werknemers, ondernemers en ondernemingsraden . We werken in het MKB voor zowel kleine en grote bedrijven. Bij het vaststellen van ons tarief houden we rekening met de grootte van uw bedrijf en met de complexiteit van uw (pensioen)vraagstuk. We zorgen hierdoor dat ons pensioenadvies niet alleen begrijpelijk en betrouwbaar is, maar ook betaalbaar. Voor nu en in de toekomst.

Hoe helpen wij het MKB?

De Nederlandse Pensioen Associatie voelt zich nauw verbonden met het MKB. We werken samen met werkgevers, medewerkers, ondernemingsraden en ondernemers van MKB-bedrijven. Door onze jarenlange ervaring in het helpen van MKB-bedrijven, verstaan wij uw taal en snappen wij uw uitdagingen. Of u nou medewerker, werkgever of ondernemer bent, u bent bij De Nederlandse Pensioen Associatie aan het juiste adres voor al uw vragen gerelateerd aan pensioen. Zo kunnen wij u helpen met:

  1. Pensioenadvies
  2. Onderhandelingen
  3. Pensioenberekeningen
  4. Pensioenregelingen
  5. HR-advies
  6. Verzekeringen

Onze adviseurs zijn gedreven, vakbekwaam en professioneel. We denken graag met u mee en delen graag onze expertise om samen tot de best mogelijke oplossing te komen. Dit doen we met respect voor zowel de werkgevers als de medewerkers.

Van welke verenigingen is De Nederlandse Pensioen Associatie lid?

De Nederlandse Pensioen Associatie is lid van verschillende brancheverenigingen: branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs (Adfiz), Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor de onafhankelijke Pensioenadviseur (RPA). We beschikken daarnaast ook over een Wft-vergunning en zijn ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over onze diensten of over onze organisatie? Neem gerust contact met ons op via de online afspraak button: wij maken graag kennis, wij helpen u graag verder.