ONDERNEMERS

Ondernemers zoals directeuren groot aandeelhouders of ZZP’ers geven dankzij hun zelfstandigheid eigen invulling aan hun pensioen. De Nederlandse Pensioen Associatie helpt u bij uw keuze, berekening en beheer. Met respect voor uw fluctuerende omzet en inkomen, investeringswensen en uw persoonlijke situatie.


Directeur groot aandeelhouder

Als directeur groot aandeelhouder bepaalt u veel zelf en zelfstandig. Ook als het gaat om uw pensioen. U bepaalt zelf of u dat via een verzekering wilt doen of in eigen beheer, bijvoorbeeld in een eigen pensioen-BV. U bepaalt ook zelf het moment waarop u wilt beginnen met pensioenopbouw en wanneer u hiervan wilt gaan genieten. De Nederlandse Pensioen Associatie heeft veel ervaring en expertise op het gebied van pensioenopbouw voor DGA’s. We rekenen u graag de verschillende mogelijkheden voor en brengen eerlijk advies uit. De beslissing neemt u uiteraard zelf.


ZZP’er

Wie nu zelfstandig ondernemer is, onderneemt naar alle waarschijnlijkheid ook in de toekomst zélf. Dus ook als het om uw pensioen gaat, houdt u graag zelf de regie. De Nederlandse Pensioen Associatie begeleidt u professioneel en met verstand van zaken bij het maken van een gedegen pensioenplan. Een pensioenplan dat past bij u en uw onderneming, een pensioenplan dat past bij een flexibel inkomen.

De Nederlandse Pensioen Associatie vindt de balans tussen uw ondernemerszin nú en uw pensioenwensen voor later.

Dit doet de Nederlandse Pensioen Associatie voor ondernemers:

  • Adviseren over individueel pensioen
  • Adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen
  • Opzetten van een maatgesneden pensioen
  • Ondersteunen bij het omzetten van pensioen
  • Onderhandelen met pensioenuitvoerders
  • Beheren van pensioen

Een goed pensioen voor ondernemers houdt rekening met variatie, ambitie en ondernemingszin.
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.