Pensioenadvies voor de werkgever

Voor veel werkgevers is het regelen van pensioenen een grote uitdaging en kostenpost. Zelfs nadat alles geregeld lijkt, blijven pensioenen een groot aandachtspunt.

Pensioenen zijn nou eenmaal dynamisch. Zo kan bijvoorbeeld de wet- en regelgeving veranderen of kan het bedrijfstakpensioenfonds bepalen dat uw bedrijf anders ingedeeld wordt. De Nederlandse Pensioen Associatie helpt u als werkgever bij het regelen en bijhouden van het pensioen. Zo kunnen wij u bijstaan met advies, pensioenberekeningen of een pensioencheck.

Hoe geven wij u advies?

Een goed advies is goud waard. De Nederlandse Pensioen Associatie geeft daarom daarom nooit alleen advies over het afsluiten van een financieel product. We vinden dat het onze taak is om duidelijkheid te geven over alle potentiële financiële risico’s en gebeurtenissen die komen kijken bij de financiering van een pensioen. U krijg daarom bij ons gegarandeerd goed advies en een adequate bemiddeling bij pensioenproducten.

Wat doet De Nederlandse Pensioen Associatie voor werkgevers?

De Nederlandse Pensioen Associatie helpt werkgevers van A tot Z bij het regelen van een goed pensioen. Ons doel is om pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar te maken voor bedrijven en organisaties. Dit doen we door u bijvoorbeeld te helpen met onderstaande diensten:

  1. Het analyseren van tarieven en voorwaarden van uw huidige pensioenregeling.
  2. Het op- of omzetten van een nieuwe pensioenregeling.
  3. Het maken van een pensioenberekening voor aanvullend of collectief pensioen.
  4. Het onderhandelen met pensioenuitvoerders.
  5. Het helpen bij de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving.
  6. Het ondersteunen van ondernemingsraden bij pensioenvraagstukken.

Wij helpen bedrijven en organisaties door middel van pensioenadvies, pensioenberekeningen en het uitvoeren van pensioenchecks. We doen dit met respect voor zowel de werkgevers als de medewerkers.

Neem contact met ons op

Heeft u hulp nodig bij één van de bovenstaande diensten of wilt u weten wat wij precies voor u als werkgever kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriëntatie gesprek en bel: 070 22 13 150  of plan een zoom-meeting via de online afspraak button