Alles over uw pensioen in Den Haag

Alles over uw pensioen in Den Haag
Heeft u recht op pensioen in Den Haag, in de nabije toekomst of pas over vele jaren? Het is altijd verstandig om uw pensioen goed geregeld te hebben, ook als het nog erg lang duurt voor u de pensioenleeftijd bereikt. Pensioenen leveren vaak heel wat vragen op, vooral omdat u in de meeste gevallen documenten ontvangt waar u niet alles van begrijpt. We hebben, zeker de laatste jaren, dan ook veel met pensioenwijzigingen te maken die niet altijd even helder zijn. Hoe zit uw pensioen in Den Haag in elkaar?

Wij maken uw pensioen in Den Haag helder
De Nederlandse Pensioen Associatie (DNLPA) is er om pensioenen in Den Haag en omstreken weer helder te maken, zodat u precies weet hoe uw pensioen in elkaar steekt. Daarnaast bieden wij passend pensioenadvies in Den Haag, zowel aan particulieren als ondernemingen. Zo staan wij voor iedereen klaar met pensioenadvies en pensioeninformatie. Wij zijn er om uw pensioenproblemen op te lossen en uw vraagstukken op persoonlijke wijze te benaderen. De Nederlandse Pensioen Associatie staat dan ook garant voor een zeer complete, betrouwbare, vriendelijke en vakkundige dienstverlening.

Vakkundig pensioenadvies in Den Haag
De Nederlandse Pensioen Associatie garandeert een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Wij zijn lid van zowel de NOPD en KIFID als het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en zijn wij aangesloten bij BAVAM, de beroepsverzekeraar. Tot slot beschikken wij over een Wft-vergunning. Kortom, wanneer u bij ons komt voor pensioenadvies in Den Haag of omgeving, dan kunt u een professionele service verwachten met diverse garanties. Wij kunnen u van dienst zijn met de meest uiteenlopende zaken op het gebied van pensioenen in Den Haag, van een relatief eenvoudige pensioen check tot een volledige pensioenberekening of het realiseren van een pensioenregeling in Den Haag.

Contact
Wilt u zich laten adviseren over individueel pensioen of u laten adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen? Wilt u een professional laten onderhandelen met pensioenuitvoerders, wilt u zich latenondersteunen bij het omzetten van pensioen of heeft u interesse in het laten opzetten van een maatgesneden pensioen? De Nederlandse Pensioen Associatie in Rotterdam staat voor u klaar, ook bij hetbeheren van pensioen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 (0) 85 06 53 045, vul het online conctactformulier in of stuur een mail naar info@dnlpa.nl.

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Rotterdam, nu én in de toekomst.

De Nederlandse Pensioen Associatie:

  • beschikt over Wft-vergunning & is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM)
  • is lid van de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD)
  • is lid van Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) o.b.v. bindend advies
  • is aangesloten bij beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar: BAVAM

We delen graag onze expertise met Rotterdam.
Bel, of mail ons.