Alles over uw pensioen in Barendrecht

Alles over uw pensioen in Barendrecht
Heeft u recht op pensioen in Barendrecht, in de nabije toekomst of pas over vele jaren? Het is altijd verstandig om uw pensioen goed geregeld te hebben, ook als het nog erg lang duurt voor u de pensioenleeftijd bereikt. Pensioenen leveren vaak heel wat vragen op, vooral omdat u in de meeste gevallen documenten ontvangt waar u niet alles van begrijpt. We hebben, zeker de laatste jaren, dan ook veel met pensioenwijzigingen te maken die niet altijd even helder zijn. Hoe zit uw pensioen in Barendrecht in elkaar?

Wij maken uw pensioen in Barendrecht helder
De Nederlandse Pensioen Associatie (DNLPA) is er om pensioenen in Barendrecht en omstreken weer helder te maken, zodat u precies weet hoe uw pensioen in elkaar steekt. Daarnaast bieden wij passend pensioenadvies in Barendrecht, zowel aan particulieren als ondernemingen. Zo staan wij voor iedereen klaar met pensioenadvies en pensioeninformatie. Wij zijn er om uw pensioenproblemen op te lossen en uw vraagstukken op persoonlijke wijze te benaderen. De Nederlandse Pensioen Associatie staat dan ook garant voor een zeer complete, betrouwbare, vriendelijke en vakkundige dienstverlening.

Vakkundig pensioenadvies in Barendrecht
De Nederlandse Pensioen Associatie garandeert een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Wij zijn lid van zowel de NOPD en KIFID als het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en zijn wij aangesloten bij BAVAM, de beroepsverzekeraar. Tot slot beschikken wij over een Wft-vergunning. Kortom, wanneer u bij ons komt voor pensioenadvies in Barendrecht of omgeving, dan kunt u een professionele service verwachten met diverse garanties. Wij kunnen u van dienst zijn met de meest uiteenlopende zaken op het gebied van pensioenen in Barendrecht, van een relatief eenvoudige pensioen check tot een volledige pensioenberekening of het realiseren van een pensioenregeling in Barendrecht.

Beheren van pensioen
Het beheren van pensioen wilt u overlaten aan een betrouwbare partner. Het gaat immers niet zomaar om het beheren van pensioen, maar eigenlijk om het beheren van uw toekomst. Daar wilt u geen risico’s mee nemen. De Nederlandse Pensioen Associatie in Barendrecht heeft zich onder meer gespecialiseerd in het beheren van pensioen. Bij het beheren van pensioen gaan wij op persoonlijke wijze te werk. Wij zetten u centraal. Het gaat immers om het beheren van pensioen dat betrekking heeft op uw leven. Kortom, het beheren van pensioen is bij ons altijd maatwerk.

Contact
Wilt u zich laten adviseren over individueel pensioen of u laten adviseren over de fiscale aspecten rondom pensioen? Wilt u een professional laten onderhandelen met pensioenuitvoerders, wilt u zich laten ondersteunen bij het omzetten van pensioen of heeft u interesse in het laten opzetten van een maat gesneden pensioen? De Nederlandse Pensioen Associatie in Barendrecht staat voor u klaar, ook bij het beheren van pensioen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 (0) 70 79 99 250, vul het online contactformulier in of stuur een mail naar info@dnlpa.nl.

De Nederlandse Pensioen Associatie maakt pensioen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar, voor Rotterdam, nu én in de toekomst.

De Nederlandse Pensioen Associatie:

  • beschikt over Wft-vergunning & is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM)
  • is lid van de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD)
  • is lid van Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) o.b.v. bindend advies
  • is aangesloten bij beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar: BAVAM

We delen graag onze expertise met Rotterdam.
Bel, of mail ons.

01 | ZZP Pensioen? Gewoon doen!